Prenumeration

Prenumeration

ALLMÄNNA VILLKOR & BETALNING

Leverans:
Vi levererar hem till er varannan torsdagskväll under perioden v 23 – v 43, om vädret ställer till det i början eller slutet av säsongen kan veckorna ändras lite, vi meddelar detta i så god tid vi kan. Om ni inte har möjlighet att ta emot kassen vid något tillfälle kan vi efter överenskommelse lämna den utanför eller kanske hos någon granne. Du har möjlighet att pausa din prenumeration under två tillfällen, men kanske kan du hitta en granne eller vän som vill ha dina grönsaker. Om du vill pausa din prenumeration behöver vi veta det senast två veckor innan.
Väder och annat kan ställa till det ibland. Skulle vi få problem att leverera någon vecka så meddelar vi detta och försöker lösa det med en alternativ leveransdag. Oavsett betalar ni bara för de varor vi faktiskt levererat. Detsamma gäller för de lite speciella förhållandena i början av september detta år. Vi har kallat in förstärkning men beroende på när bebis kommer kan leveransen dröja några dagar.

Betalning och fakturering:
Priset är 225 kr/kasse. En leveransavgift på 25 kronor tillkommer varje leverans. Vi skickar fakturan via mejl i slutet av varje månad och tar då betalt för det vi levererat. Betalning sker via Swish eller banköverföring.

Reklamation:
Om några grönsaker vi levererar skulle vara dåliga eller inte motsvara era förväntningar så vill vi så klart gärna veta det. Ta en bild och skicka till mathilda@eksjohult.se. Kompensation sker i första hand med ny vara.

Uppsägningstid:
Vill du avsluta din prenumeration så är det möjligt. Uppsägningstiden är fyra veckor från meddelande om uppsägning. Detta för att vi ska ha chansen att planera om skörden och hitta en ny prenumerant. Meddelas till mathilda@eksjohult.se.

GDPR & Kontaktuppgifter
Vi följer dataskyddsförordningen GDPR. För att kunna informera, meddela om leverans och skicka fakturor sparar vi namn, mejladress, adress och telefonnummer till prenumeranter. Namn och mejladress sparas även för personer som visat intresse vid fullbokade prenumerationer. Det är för att kunna meddela om nya platser öppnas upp. Efter säsongen och vid avslutade prenumerationer sparas namn och mailadress. Syftet är att skicka nyhetsbrev eller annan information om Eksjöhult Småbruk. Vi får inte använda uppgifterna till något annat än de ändamål som angivits ovan. Den som helt vill bli borttagen från informationsmejlen meddelar oss detta via mail till mathilda@eksjohult.se